Nieuws

 


LET OP:

De foto's op deze site en in de albums van deze site zijn alléén bedoeld voor privégebruik. Mocht je er anderszins gebruik van willen maken, neem dan contact op. Wil je foto's zien van de voorgaande trainingsjaren, kijk bij archief. In de Facebookgroep van Hondencentrum Chimié worden foto's en andere nieuwtjes geplaatst; ook kun je daar je eigen foto's kwijt.


1e Paasdag - Easter Doggy Event

Zondag 1 april vond het allereerst Easter Doggy Event plaats. Dit speciale paasevenement werd georganiseerd door Hondencentrum Chimié en trok vele enthousiaste deelnemers. De dag begon met 7 spellen zoals, neut'n schait'n, huppelen als een paashond, paaseieren zoeken voor honden en een paaspuzzeltocht met diverse opdrachten verspreid over het mooie landgoed Nienoord. Nadat ook nog het zonnetje doorbrak, kon de dag niet meer stuk. Aansluitend aan alle spellen, was er een heerlijke lunch: verse soepen, saladebuffet en andere paashapjes. Een geslaagde dag voor zowel hond als baas!

 


Zaterdag 10 februari

Vandaag zijn we begonnen met de eerste puppylessen, wat was dat leuk! Met ingang van vandaag kan je weer terecht bij ons voor diverse opvoedcursussen, hoopers, behendigheid en workshops. Op de pagina Cursussen vind je het huidige aanbod. 

Chaney heeft vanmorgen als vanouds meegeholpen om de beheersingsoefeningen te laten zien, wat was zij ook blij dat ze weer wat kon doen!

Zoals de meesten weten, ben ik in de zomer van 2017 gestopt met het geven van groepslessen. Mijn voornaamste reden was hiervoor dat ik door de grote animo te weinig aandacht kon besteden aan de individuele combinaties. Het had mij tevens een flinke burn-out opgeleverd. De afgelopen maanden heb ik ruimschoots de tijd genomen om te ontdekken wat het beste bij mij past. Naast de privélessen die ik geef, heb ik nu ook weer gekozen voor groepslessen. 

Wat er veranderd is, is dat er maximaal 4 honden in een groep zitten. Hierdoor kan er veel aandacht aan alle combinatie geschonken worden. Voor de puppycursus is de eerste les een privéles waarbij het hele gezin mee mag. Ook geldt nu dat je 8 weken achtereen de lessen volgt. Hierdoor blijft het overzichtelijk wanneer er weer een plekje vrij komt voor nieuwe cursisten. Vol = dus echt vol!

 

 


 

U bevindt zich hier: Home Nieuws