Nieuws

 


LET OP:

De foto's op deze site en in de albums van deze site zijn alléén bedoeld voor privégebruik. Mocht je er anderszins gebruik van willen maken, neem dan contact op. Wil je foto's zien van de voorgaande trainingsjaren, kijk bij archief. In de Facebookgroep van Hondencentrum Chimié worden foto's en andere nieuwtjes geplaatst; ook kun je daar je eigen foto's kwijt.


1e Paasdag - DOGGY EASTER EVENT (1 april 2018)

Lijkt het je leuk om PAASspelletjes te doen met je hond en daarna gezellig te paasluchen met medehondenliefhebbers? En wil je ook met samen met je hond op de foto met de paashond/-haas? Meld je dan aan voor dit unieke event!

Wat gaan we doen? 
Neut'n schait'n, paasletters, ei-volgen, bunny-hup, eieren zoeken, en notenschieten. Spelletjes samen met je hond al dan niet in combinatie met gezinsleden. En wannneer je klaar bent met de spellen, staat er een uitgebreide paaslunch met versgemaakte soep en salade voor je klaar!

Geschikt voor?
De spellen zijn geschikt voor honden vanaf ongeveer 5 maanden. Het is handig als je hond enigszins kan volgen en kan wachten. Wanneer je alleen graag wil komen lunchen al dan niet met hond, dan ben je ook uiteraard van harte welkom!

Lunch?
Wanneer je klaar bent met de spellen, kun je deelnemen aan het uitgebreide paasbuffet. Ook voor de honden zijn er natuurlijk lekkere dingen!

Kosten?
Deelname aan dit unieke Easter Doggy Event kost 7,50 euro per persoon. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis mee. 

Aanmelden?
Wil je graag meedoen, stuur dan een mail naar: hondencentrumchimie@gmail.
com of stuur een PB via Facebook. Vermeld daarbij ook met hoeveel personen je komt.


Zaterdag 10 februari

Vandaag zijn we begonnen met de eerste puppylessen, wat was dat leuk! Met ingang van vandaag kan je weer terecht bij ons voor diverse opvoedcursussen, hoopers, behendigheid en workshops. Op de pagina Cursussen vind je het huidige aanbod. 

Chaney heeft vanmorgen als vanouds meegeholpen om de beheersingsoefeningen te laten zien, wat was zij ook blij dat ze weer wat kon doen!

Zoals de meesten weten, ben ik in de zomer van 2017 gestopt met het geven van groepslessen. Mijn voornaamste reden was hiervoor dat ik door de grote animo te weinig aandacht kon besteden aan de individuele combinaties. Het had mij tevens een flinke burn-out opgeleverd. De afgelopen maanden heb ik ruimschoots de tijd genomen om te ontdekken wat het beste bij mij past. Naast de privélessen die ik geef, heb ik nu ook weer gekozen voor groepslessen. 

Wat er veranderd is, is dat er maximaal 4 honden in een groep zitten. Hierdoor kan er veel aandacht aan alle combinatie geschonken worden. Voor de puppycursus is de eerste les een privéles waarbij het hele gezin mee mag. Ook geldt nu dat je 8 weken achtereen de lessen volgt. Hierdoor blijft het overzichtelijk wanneer er weer een plekje vrij komt voor nieuwe cursisten. Vol = dus echt vol!

 

 


 

U bevindt zich hier: Home Nieuws